Izrada web stranica

Izrada web stranica i web trgovina po željama klijenta

Izrada web stranica i web trgovina

Izradu web stranica treba shvatiti ozbiljno iz razloga što jer ona je prvi kontakt s klijentom! Izrada web stranice je prvi korak poslovanja 21. stoljeća. Online poslovanje i personalizirana web stranica neki su od glavnih čimbenika uspjeha poslovanje svake tvrtke. 

Web stranica omogućuje publici da sazna za Vas te uspostavi kontakt dok Vama omogućuje prezentaciju brenda i svog asortimana proizvoda i/ili usluga. Izrađujemo i web shopove ( trgovine) za proizvode koje želite prodavati ina internetu.

Zašto web stranica?

Brendiranje

Samim postojanjem na internetu dodajete snagu svom brendu. Postojanjem na interetu se približavate svojim klijentima od kojih vas dijeli  samo jedan klik!

Sredstvo promocije

Dostupnost Vaše web stranice  0-24 sata dnevno od nje stvara jedan stalan marketinški kanal. On Vam daje mogućnost stalne komunikacije sa Vašim klijentima.

Što Vam nudimo?

 Za Vašu web stranicu moderan dizajn, prilagođen svim uređajima, jednostavnog upravljanja, jednostavnog dodavanja sadržaja 

Najvažnije stvari kod web stranice

‘The devil is in the details’

Praćenje posjeta

U svaku web stranicu želimo ugraditi alate za praćenje posjeta. Cilj tih alata je kako bismo saznali ponašanje klijenata na web stranici i što više informacija o njima. Te informacije možemo koristiti u kasnijem poslovanju te planiranju marketinških aktivnosti

h

Sadržaj je kralj

Web stranicu čini kvalitetnom i značajnom je sadržaj koji se na njoj nalazi i razlikuje Vas od konkurencije. Kvalitetno optimizirani sadržaj je ključ uspjeha sveke posjećene web stranice. Kroz SEO želimo Vaš sadržaj optimizirati kako bi Vas klijenti našli prilikom svake pretrage na tražilici.

Prilagodba na svim uređajima

Većina pretraživanja na internetu se odvija putem mobilnih uređaja dok određeni postotak i dalje koristi stolna računala. Web stranica mora biti prilagođena za svaki format uređaja koji ju posjećuje (Računalo,mobitel ili tablet) kako ne biste izgubili potencijalne klijente.

Informacijska struktura

Bitna je kako bi se korisnici prilikom pretraživanja Vaše web stranice lakše snalazili na njoj. Dobro organiziranom strukturom u kojoj će jasno biti naznačene kategorije i podkategorije zbog lakšeg pronalaska proizvoda/usluge. Klijent koji se izgubi teško da će se vratiti.

Istaknut poziv na akciju (Call to Action)

Sami posjet klijenta na web stranicu uvijek ima nešto za cilj, bilo to prodaja, informiranje ili kontakt. Klijentima treba omogućiti jasan poziv na akciju. Smisao posjeta stranici  je “Call to Action“. Poziv na akciju može biti kontakt obrazac,pretplata ili nešto treće.

Brzina web stranice

Čak 53% korisnika napušta web stranicu ako se ne učita nakon 2 sekunde. To se događa jer stranica nije dovoljno dobro optimizirana. Bitno je klijenta zadovoljiti pri prvoj posjeti Vašoj web stranici. Iz razloga što se takvi klijenti vraćaju,generiraju promet te će prije obaviti željeni cilj posjete web stranice.

Pročitajte popularne teme na našem blogu

Cijena web stranice

Izrada web stranice može biti prilično složen proces koji zahtjeva puno vremena, truda i znanja. No što zapravo utječe na cijenu i kako utječe na cijenu izrade web stranice ?

Zašto trebam web stranicu?

Web stranica predstavlja ključni element u izgradnji online prisutnosti tvrtke i jedan od najvažnijih alata za privlačenje potencijalnih klijenata.

Pogledajte naš portfolio

Pogledajte naš portfolio gotovih web stranica ili web trgovina koje smo napravili za naše klijente. Različiti tipovi tvrtki, od malih obrta, velikih tvrtki do web trgovina.

Izaberite paket digitalnog identiteta koji Vam odgovara

 • OnePage stranica (jednostavna stranica)
 • Moderan i responzivan dizajn na svim uređajima ( računalo, tablet i moblini telefon)
 • Galerija (fotografije / video)
 • Kontakt forma pomoću koje Vas se može kontaktirati
 • Vaši kontakt podaci
 • Implementacija Google Mapa
 • Osnovna SEO optimizacija
 • Sve što sadrži web stranica za tvrtke
 • Postavljanje do 10 proizvoda
 • Osmišljavanje i implementiranje kategorija
 • Povezivanje proizvoda
 • Napredno korisničko iskustvo
 • Popust na digitalni marketing

Portfolio

Naši partneri

cro plus consulting swipe izrada web stranica

Cro Plus Consulting

Agencija za zapošljavanje u inozemstvu

Rent E Car Đakovo

Najam električnih automobila

ZIK 2022 swipe obrt za digitalni marketing

ZIK 2022

Kozmetički salon i salon za masažu

apartmani djakovo deek rechner gotov projekt

Deek Rechner apartmani

Dnevni najam apartmana u Đakovu

swipe obrt za digitalni marketing izrada web stranica

Demode kuća za odmor

Kuća za odmor u Paučju

swipe izrada web stranica

River Nore Music Academy

Glazbena akademija

Imate li kakve projekte u planovima?

Kontaktirajte nas putem našeg obrasca!

Ostavite nam sve potrebne podatke kako bismo Vas kontaktirali vezano za vašu ideju, upit ili nešto drugo!

 

10 + 3 =