Swipe digitalni marketing Đakovo

SEO optimizacija

Budite pri vrhu na Google tražilici

Digitalni marketing

Swipe

Izrada web stranice, web trgovina i usluge digitalnog marketinga u Đakovu

Swipe đakovo

Izrada web stranica i trgovina

Izrada web stranica i web trgovina po Vašim potrebama

Zašto Vam treba SEO analiza?

Prije svega što je SEO analiza? U kratkim crtama optimizacija Vaše web stranice za tražilice kao što je Google. Optimizacija podrazumjeva aktivnosti kojima je za cilj podizanje ranga Vaše web stranice na tražilici te podizanje broja posjeta na nju!

Analiza Vaše web stranice Vam je potrebna jer ne može škoditi “fresh set of eyes” te je upotpunosti besplatna i neobavezna!  Postoje veliki broj faktora koji utječe na izvedbu Vaše web stranice te na promet koji se na njoj odvija. Kako bi Vaš digitalni identitet bio upotpunosti ispravan bitno je te faktore redovito kontorlirati, usklađivati sa tražilicom te na kraju sa Vašim posjetiteljima na webu.

Što ćete saznati kroz analizu?
– Postoje li kakvi SEO problemi s Vašom stranicom?
– Postoje li kakvi problemi sa informacijskom strukturom?
– Kako tražilice “gledaju” na Vaš web?
– Brzina vlastitog weba?
– Koristite li duplicirani sadržaj?
– Koji linkovi više ne rade?

To su samo neke od informacija koje možete saznati kroz analizu Vaše web stranice, nemojte si dopustiti gubitak klijenta zbog loše web stranice!

SEO, ili optimizacija za tražilice, ključan je element uspjeha online prisutnosti vaše web stranice. Evo nekoliko razloga zašto je važno imati dobar SEO kako biste postigli visoki rang na Google tražilici:

Povećava vidljivost:
Ako vaša web stranica nije visoko rangirana na Googleu, vjerojatno neće biti vidljiva korisnicima koji pretražuju određene ključne riječi. Prva stranica rezultata pretrage privlači najviše pažnje, stoga je bitno biti među prvima.

Povećava promet:
Kada ste visoko pozicionirani na tražilici, povećava se vjerojatnost da će korisnici posjetiti vašu stranicu. Veći promet može dovesti do većeg broja konverzija, bilo da je riječ o prodaji proizvoda, pretplatama ili drugim ciljevima vaše web stranice.

Povećava autoritet:
Google smatra visoko rangirane stranice relevantnijima i autoritativnijima. Kroz kvalitetan SEO, gradite autoritet svoje web stranice, što može imati dugoročne pozitivne učinke na vaše poslovanje.

Poboljšava korisničko iskustvo:
SEO uključuje optimizaciju stranica za brže učitavanje, mobilne uređaje, bolju navigaciju i druge čimbenike koji poboljšavaju korisničko iskustvo. Korisnici će duže ostati na vašoj stranici ako je brza, jednostavna za navigaciju i prilagođena mobilnim uređajima.

Konkurentska prednost:
Ako su vaši konkurenti bolje rangirani od vas, vjerojatno će privući više posjetitelja. Visok rang na Googleu pruža konkurentsku prednost, posebno u industrijama gdje je konkurencija jaka.

Mjerenje uspjeha:
SEO omogućuje praćenje učinkovitosti vaše web stranice. Kroz alate poput Google Analytics, možete pratiti promet, konverzije i druge ključne metrike, što vam pomaže u donošenju informiranih odluka o optimizaciji.

Zatražite besplatnu SEO analizu

Tehnička analiza

Analiza sadržaja

Društvene mreže

Informacijska struktura

Tko su Vaši posjetitelji

Dizajn web stranice

Autoritet domene

SEO optimizacija

SEO analiza

Kako bismo napravili besplatnu SEO analizu Vaše stranice potrebni su nam podaci poput:

Link Vaše stranice

Kako bismo napravili temeljitu analizu Vaše web stranice potrebna nam je naravno adresa gdje se ona nalazi!

Ime i prezime

Objašnjenje zašto nam je potrebno ime i prezime zaista nije nužno. Želimo znati s kime radimo te jednostavno Vas doživljavamo kao “lice” tvrtke ili stranice s kojoj surađujemo!

E-mail adresa

E-mail adresa nam je potrebna kako bismo Vam dostavili rezultate analize Vaše web stranice te kako bismo mogli komunicirati s Vama!

Zatražite besplatnu SEO analizu