!-- Global site tag (gtag.js) - Google Ads: 719079040 -->

5 razloga za samozapošljavanje!

 

 

Nezaposleni ste? Znate nešto raditi? Dobri ste u tome? Jeste li oduvijek smatrali da željeli biti sam svoj šef?
Sada imate priliku. Željeli ste praviti plišane igračke, prodavati med koji se iz Vašeg hobija pčelarstva postao posao ili ste pak željeli krenuti svojim putem?

Iskoristite mogućnosti koje Vam nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje putem programa poticaja za samozapošljavanje.

 

  1. U mogućnosti ste ostvariti pravo na 55.000,00 kuna namjenskih sredstava pomoću kojih možete kupiti svu potrebnu opremu koja vam je neophodna za rad ili ta sredstva uložiti u vlastitu edukaciju za bolju budućnost ( Ovu mjeru mogu koristiti )

  2. Obavezni ste obavljati djelatnost za koju se registrirate određeni vremenski period od minimalno godinu dana a nakon toga sva imovina koju ste kupili putem namjenih sredstava ostaje Vama!

  3. Napravite si financijski plan putem poticaja te platite si sami doprinose ( mirovinsko i zdravstvo) za cijelu godinu, što znači da sve što zaradite ostaje Vama! (naravno nakon plaćanja obveza prema državi )

  4. Sami izaberite pravni oblik Vaše tvrtke,koji će Vama i Vašoj djelatnosti najviše odgovarati. Iskoristite to što možete postati mali i fleksibilni obrtnik na “divljem” tržištu koje cijeni fleksibilnost i spremnost na promjene ili otvorite d.o.o. I započnite poslovanje Vaše tvrtke iz snova!

  5. Najveća prednost ovog oblika pokretanja te vođenja posla je ta što ste sami svoj šef. Naravno to može biti dvosjekli mač ali svi mi želimo imati nekog dobrog šefa koji će nas znati cijeniti kao i naš rad, zar postoji netko bolji od za to od Vas samih?

    Možemo Vam pomoći vezano za samozapošljavanje te za pisanje poslovnog plana, ovdje možete pogledati neke od ideja koje smo uspješno realizirali

    Potražite besplatni savjet od nas te nas kontaktirajte !